DİNİ GÜN VE GECELER İÇİN PROGRAMLAR DÜZENLENDİ

Dini gün ve gecelerde öğrencilerin farkındalık kazanmaları ve Kuran-ı Kerim, ezan, sala, ilahi vb. okuma becerileri kazanmaları için okul yöneticileri ve okulumuzun bulunduğu köydeki din görevlisiyle de iş birliği yaparak birtakım faaliyetler gerçekleştirildi.  Dini gecelerde öğrenciler,  köy camilerinde yatsı namazı öncesinde düzenlenen mevlid programlarına katılmaları konusunda teşvik edildi.  Ramazan ayı içerisinde öğrencilerimizin camilerimizde okunan “mukabele”lere katılmaları sağlandı. Okulda öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla  iftar programı   düzenlendi.  Ayrıca öğrenciler,  imkanları dahilinde bulundukları köylerde teravih namazlarına katılmaları için teşvik edildi ve birçok öğrencimizin namazlara iştirak etmesi sağlandı.

28.04.2023 84

28-04-202328-04-202328-04-2023